Mannen in Gaza met een poster van de 35-jarige Fadi Mohammad al-Batsh, de Palestijnse professor en Hamaslid werd zaterdag vermoord in Maleisië.
Volledig scherm
Mannen in Gaza met een poster van de 35-jarige Fadi Mohammad al-Batsh, de Palestijnse professor en Hamaslid werd zaterdag vermoord in Maleisië. © AFP

Is Mossad verantwoordelijk voor moord op Palestijnse professor en Hamas-lid in Maleisië?

Een Palestijnse professor die lid was van de islamistische groep Hamas is vanochtend omgebracht met schoten vanop een voorbijrijdende motor. Dat zegt de lokale politie.

4 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ho lala. Israël ontkent met klem dat het betrokken was bij deze moord, maar een afrekening binnen de terreurgroep Hamas zelf is.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Zou wel kunnen. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat ze iemand vermoorden.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Van Israël kan je alles verwachten. Het is een staat die alle internationale regels aan zijn laars kan lappen, zonder dat de VS optreedt. Het ging er wel anders aan toe in Syrië.
  • Mathias Van Herck

    6 jaar geleden
    Misdaad doet zoiets niet. Vanunu is ook nooit gekidnapt door de Mossad. Viktor Ostrofsky laat u zacht zien hoe ze te werk gaan. Ze zitten letterlijk overal. U kunt ze vergelijken met de Gestapo. Zelfde technieken alleen moderner. Degene die nog maar een schrijntje tegen Israël is heeft niet lang te leven, ze willen de Palestijnen dom houden en geïsoleerd. Ze hebben zelfs een apart lokaal in Zaventem.....infiltratie in de Staats Veiligheid zou mij niet vreemd lijken.