Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kampioenenviering Club Brugge wellicht op 21 mei

Jupiler Pro LeagueClub Brugge heeft de landstitel dan wel nog niet op zak, toch denkt Stad Brugge in samenspraak met de titelfavoriet wel al na over de kampioenenviering. Het stadsbestuur wil op 21 mei de Brugse binnenstad en De Grote Markt net als in 2016 blauw-zwart laten kleuren.

27 reacties

  • ivan van de velde

    6 jaar geleden
    Heel voorbarig terwijl er nog niks beslist is. Dit club kan zelfs nog derde worden. Elke match moet gespeeld worden. Maar met hulp van de blauwzwarte bond en pers zal het wel lukken.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Een gekochte titel, wat valt daar aan te vieren ?
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    eerst punten halen en zeker zijn! het zal niet op 06 mei zijn daar we nog 2 zeer moeilijke uitmatchen hebben!! want uit en thuis is een zeer groot verschil, nu hebben we thuis punten verloren en tegen wie zullen uit punten halen.
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    De frustratie is blijkbaar groot in het paars-witte kamp ! Logisch als zelfs de VAR met z'n wekelijkse tussenkomsten al voor de drie punten niet meer kan zorgen .
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    NEE NEE , We vieren ons kampioenschap op 6/5/2018 tegen Anderlecht. Jan De Grande !!!! Op gebied van omkopen !! Als er 1 ploeg is hier in Belgie die 15 jaar geprofiteerd heeft van den bond is het wel den Anderlecht , Maar nu gaat het niet meer De REF die er van profiteerden zijn gestopt. Ik ben er tachtig en kan van ondervinding spreken. EN in mijn zetel zit ik niet naar de voetbal te kijken. ik ga nog altijd naar mijn CLUB kijken thuis en uit.