Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Kwakkel dat De Wever is tussengekomen om lingeriereclame in joodse wijk te weren"

Dat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zou tussengekomen zijn om lingeriereclame in de joodse wijk te weren, is "een kwakkel". "Ik kan dat formeel ontkennen. Dat klopt niet", zo zei Vlaams parlementslid Annick De Ridder (N-VA) vandaag in 'De Zevende Dag'. 

86 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Laat er ons allemaal samen voor zorgen dat De Wever en zijn nva naar de oppositie wordt verwezen in Antwerpen. Spreek erover met je familie , vrienden, kennissen en iedereen die je kent. Antwerpen verdiend veel beter.Welke partij het ook wordt speelt geen rol . Doe je mee?
  • Clement Alfons

    6 jaar geleden
    Voor alle duidelijkheid en omdat ze hier zo graag links beschuldigen , in het vorige artikel kan je duidelijk lezen : Moshe Hoffman, een van de uitbaters van het kosjere restaurant Hoffy’s: Bart De Wever heeft ervoor gezorgd dat er een dialoog is gekomen met het bedrijf dat de zuilen uitbaat, zegt Hoffman. In deze wijk zult u geen lingeriepubliciteit meer zien... Waarom zou die liegen over zijn goede vriend?
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Elke stem telt ...hahaha
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    De Wever doet ontzaglijk en non-stop veel toegevingen aan de ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap om toch maar hun stemmen te kunnen behalen behalen, in de plaats van OVLD die ook alle moeite van de wereld doet, zodat het verhaal van de lingerie ook wel eens waar zou kunnen zijn.
  • gina duribreux

    6 jaar geleden
    aanpassen of vertrekken nva dit is voor iedereen bedoel manman weeral uitzonderingen maken stop met politiek Dewever manman op zo manier aan politiek doen mensen zijn beu