Salman Abedi, de 22-jarige Brit van Libische afkomst, was volgens een kennis nog maar enkele dagen terug uit Libië toen hij zijn zelfmoordaanslag in Manchester uitvoerde.
Volledig scherm
Salman Abedi, de 22-jarige Brit van Libische afkomst, was volgens een kennis nog maar enkele dagen terug uit Libië toen hij zijn zelfmoordaanslag in Manchester uitvoerde. © Kos

Neef van terrorist die zich liet opblazen in Manchester Arena getuigt: "Hij heeft vele levens verwoest, ook het mijne"

Isaac Forjani is 25 jaar en universiteitsstudent in Manchester. Hij was niet in de Manchester Arena op 22 mei 2017 toen de bom ontplofte, maar toch is ook zijn leven voorgoed veranderd. Want het was zijn neef, Salman Abedi, die zichzelf liet opblazen na een Ariana Grande- concert. “Ik herinner me het moment dat ik op het nieuws zag dat Salman de dader was”, vertelt Forjani in The Sunday Times. “Ik voelde me ziek. Ik zal het nooit van mijn leven vergeten.” 

5 reacties

  • Tania Janssens

    6 jaar geleden
    Vele slachtoffers aan beide kanten, extremisten denken aan niemand met grote gevolgen.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    En de rest van de familie wist uiteraard nergens van. Dat is een té ongelofelijk verhaal. Hoe naïef zijn we hier in het Westen.
  • Elleon Aquit

    6 jaar geleden
    Inderdaad, spijtig voor alle onschuldigen. Hopelijk word hij ooit herenigd met zijn gezin.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Tragisch verhaal.
  • Abdelmalik Malik

    6 jaar geleden
    Wie kent zijn familie in deze tijd nog om zoiets te kunnen voorspellen,de meeste neven en nichten zie je soms 1 keer om de zoveel jaren