Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hans Bonte stopt met nationale politiek

Sp.a-Kamerlid Hans Bonte zal na deze ­legislatuur niet terugkeren naar de nationale politiek. Hij gaat voluit voor een tweede sjerp in zijn gemeente Vilvoorde, schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag. Bij sp.a is het niet langer toegestaan om een lokaal uitvoerend mandaat te combineren met een zitje in het parlement.

43 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Bij de andere partijen mag men wel burgemeesterschap cumuleren met parlementslid, nog straffer je moet zelfs niet eens aanwezig zijn in het parlement en toch ervoor vergoed worden (basisvergoeding: 81.106,62 euro bruto per jaar). .
  • Guy De Ridder

    6 jaar geleden
    Ik kan het niet laten ....Sorry SPA maar in Antwerpen liggen de normen voor bv Tom Meeuws wel op een ander niveautje ? Zal niet afstralen op SPA na de verkiezingen, maar toch (geen) respect voor jullie keuze ... En ik die dacht dat een politicus voortaan een voorbeeld zou zijn. Tot op het bot gefaald SPA!!!!!! Wel benieuwd naar de uitslag & coalitie .....
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Zijn zakken steken vol.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De interne oppositie binnen sp.a is niet min. Wees maar zeker dat Beel goed weet waarom ze onafhankelijk wenst te blijven. De partij is gewoon haar springplak in de politiek. Het is één grote façade met lege kamers daarachter.
  • frans Vermeylen

    6 jaar geleden
    Die is binnen!