La Capitale
Volledig scherm
© La Capitale

Jongeren vallen MIVB-controleurs aan in probleemwijk in Anderlecht: "We gaan het hier niet bij laten"

Drie controleurs van de MIVB zijn zondagavond omstreeks 20.30 uur in de Anderlechtse wijk Peterbos aangevallen door jongeren bij een controle van vervoerbewijzen. De drie werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kon niemand aanhouden. De 'emotionele' staking die vanmorgen uitbrak bij de veiligheidsdiensten van de MIVB, is inmiddels afgelopen.

330 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Vlaams belang heeft al meer dan 25 jaar de waarheid verteld over deze toestanden die we nu kennen met de kiesverenigingen van de linkse vergif partijen !!! Dit onthouden bij de volgende verkiezingen !!!
  • artin avci

    6 jaar geleden
    Geen betere reclame voor aankondigen van N-VA dat ze in meerdere gemeente willen deel te nemen met de verkizingen
  • hug de de

    6 jaar geleden
    weer heeft vlaams belang groot gelijk. degenen die er echt iets kunnen aan doen staan er naar te gapen en laten de boel verrotten omdat ze geen onpopulaire maatregelen willen nemen voor hun kiezers! schaf stemrecht af voor dubbele nationaliteit en alles zal er anders uitzien !
  • dirk Driessens

    6 jaar geleden
    Ze hebben allemaal een dubbel nationaliteit niet braaf zijn nationaliteit afnemen en naar land van herkomst daar zullen ze braver zijn !!!
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Er is maar één oplossing op de juiste partij kiezen dan is het amen en uit. Opsluiten dan moeten er in elke provincie 2 grote gevangenissen bijgezet worden en cipier is nu al een knelpuntberoep en wie gaat dat betalen .