Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Nog 19 lopers in het ziekenhuis na snikhete Ten Miles

Tijdens de Ten Miles zijn gisteren in totaal 59 lopers afgevoerd naar spoeddiensten van de zeven Antwerpse ziekenhuizen. Negentien lopers zijn nog steeds opgenomen.

28 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    @Frank De Witte, 100% mee eens. Topsport is ongezond. Dieren zijn gemaakt om fysiek tot het uiterste te gaan om te overleven, mensen niet. Als ze dat toch doen is dat uit een misbegrepen prestatiedrang of een vorm van zelfpijniging. Jammer dat de slimste mens van Vlaanderen (maar ver van de verstandigste) alweer het slechte voorbeeld geeft.
  • Pascal Badts

    6 jaar geleden
    Krijg echt de indruk dat hier alleen kleine zelfstandigen en ondernemers schrijven...tot het waanzinnige toe!
  • Jeroom De Wilde

    6 jaar geleden
    Als een jeugdbeweging met extreme temperaturen een activiteit plant en er gebeurt iets dan willen zelfs onze ministers een onderzoek naar de verantwoordelijke en een stopzetting van de activiteit. Nu is de hoofdverantwoordelijke toevallig de Antwerpse zelfverklaarde god de vader en is er geen probleem.
  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Zoek eens op het internet naar team Hoyt.Dan zul je pas begrijpen als je traint tot wat je in staat bent.Wat gaan we doen met triatlon, de spartathlon, en de crocodile trophy,allemaal afschaffen,omdat het veel van je lichaam vergt Mr Van Rompay?
  • Erik De jongh

    6 jaar geleden
    Minder dan 0,2% had hulp nodig , wat is dan het probleem , als in een voetbalploeg 1 speler uit valt is dat meer dan 10% die uitvalt