Frédéric Fagnoul smokkelde cocaïne met een helikopter.  Onder de stoelen zaten valluiken waaronder de drugs verstopt werden.
Volledig scherm
Frédéric Fagnoul smokkelde cocaïne met een helikopter. Onder de stoelen zaten valluiken waaronder de drugs verstopt werden. © Metropolitan Police

Belg krijgt in Groot-Brittannië 17 jaar cel voor drugssmokkel: 50 kilo coke per tripje met de helikopter

De rechtbank van Southwark in Londen heeft vandaag de 50-jarige Belg Frédéric Fagnoul veroordeeld tot zeventien jaar en zes maanden cel. De man voerde cocaïne in met een helikopter die vertrok in het Franse Calais met bestemming Kent in het zuidoosten van Groot-Brittannië.

8 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    iedere ochtend worstjes en eitje als breakfast...in de middag plumpudding,en tea for two, 's avonds een of andere "curry" tot je je van kotst...das erger dan17 jaar "brommen"
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Van mij zou hij 1 jaar per kilo gekregen hebben
  • Olivier Cop

    6 jaar geleden
    En een moordenaar hier in de UK krijgt gemiddeld....16 jaar. Nu hij yal ook wel vroeger vrijkomen. Wat betreft de reacties hiervoor snpa ik niet dat alcohol niet genoemd wordt, de legale drugs waar staten rijk op worden en die nog meer levens verwoest...
  • Dirk Bytebier

    6 jaar geleden
    Mooi kado !! Vind ik prima is nog veel te weinig om mensen te vergeven met vuiligheid niet !
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    ze weten dat ze mensenlevens BEWUST verwoesten, het moest overal ter wereld minstens 5 jaar per kilo zijn. Dan hebben zij echt de tijd om na te denken over wat ze na hun pensioen gaan doen.