Drankenhandel en likeurstokerij De Poldernaar ging eind 2017, na 114 jaar, failliet.
Volledig scherm
Drankenhandel en likeurstokerij De Poldernaar ging eind 2017, na 114 jaar, failliet. © RV

18.000 flessen drank te koop na faillissement drankenhandel, ook topstukken

Nog tot donderdag kunnen liefhebbers bieden op wel 18.000 flessen whisky, rum of andere dranken, afkomstig uit het faillissement van de Antwerpse likeurstokerij en drankenhandel De Poldernaar. Daar zitten dure exemplaren bij.

11 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Gek de H de Gucht wel weg kan maar een mans zaken BTW geschil een fles drank die nu voor 400€ verkocht moet de bijzondere belastingdienst 420€ krijgen En daar wringt schoentje
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    btw is zijn eigen rechter,wat verkeerd is,de boetes zijn torenhoog omdat de controleurs er altijd van uitgaan van de maximum verdoken bedragen wat in de meeste gevallen niet juist is,want na de btw komt de belasting piepen en de sociale zekerheid en met een beetje geluk komt je privé in het vizier,dus het beste is de faling en herbeginnen als je nog kunt
  • Noella Vancompernolle

    6 jaar geleden
    Na alcoholmisbruik kan je wakker worden met een kater als een doek van Picasso. Maar daarom moet men bepaalde flessen nog geen topstuk noemen. Hou de term topstuk liever over voor de kunst. De harddrug alcohol verdient die titel niet.
  • Remi Verbeke

    6 jaar geleden
    Hoeveel tienduizenden of moet ik zeggen honderdduizenden bedrijven zijn reeds in faling gegaan dank zij de fiscus .....enig idee ?
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Er zijn ook mensen verslaafd aan het internet Andy. En daar worden ook levens door verwoest. Alcohol is enkel een harddrug voor hen die er niet mee om kunnen gaan.