Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Frankrijk zet privébedrijven in om automobilisten te flitsen

BuitenlandVanaf vandaag kunnen automobilisten in Frankrijk geflitst worden door privébedrijven. Vijf spierwitte Peugeots 308 worden ingezet in het Franse departement Eure, tegen 2020 zullen de privébedrijven in heel Frankrijk worden ingezet. In België worden de privéradars niet ingevoerd, laat het kabinet van minister Jambon (N-VA) weten.

22 reacties

  • Artur Adamek

    6 jaar geleden
    Puur oprichten van bedrijven om winsten te maken, en wie kan hun controleren? Of ze hun werk wel degelijk doen ? Nee !dat is en over treding,moet door de politie vast gesteld worden , en niet wilde winstgevende charlatans achtervolging !!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dat is smeerlapperij van de bovenste plank. Zuivere intimidatie en machtsmisbruik.
  • Wim Kok

    6 jaar geleden
    De zwakte van overheden.Nog even en kan je voor de aanvraag van en leefloon naar de Aldi of de Carrefour, daar krijg je een euro meer. commercialiseren van overheidstaken, Heel wallonie staat alweer te juigen.
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Belachelijk. Gegarandeerd worden weer de Belgen geviseerd in de vakantie. Doe zoals ik en blijf er al meer dan vijf jaar weg. Dikke oplichting. Op hun buik in maïs liggen om te kunnen flitsen. Dan minnelijke schikking zonder bonnetje.
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    daar is geld voor.voor echte problemen niet.die zijn nl. moeilijker aan te pakken en vragen karakter en durf.begin met voor eigen volk iets te doen,stuur naar probleemwijken en zo het leger.met man en macht.dan doe je iets.ik ken ene die dat kon,maar de man is overleden...