VIDEO. Waarom brengt Bart De Wever een bezoek aan Rusland?

Na de loodzware Ten Miles in Antwerpen, trok burgemeester Bart De Wever zondag onmiddellijk naar Rusland waar hij een hele delegatie van zo'n 100 Antwerpse ondernemers en organisaties in contact brengt met Russische collega's. Ook schepen Ludo Van Campenhout en de baas van het Havenbedrijf Jacques Vandermeiren trokken rechtstreeks van de loopwedstrijd richting Moskou. 

63 reacties

  • Yassine Zariouhi

    6 jaar geleden
    Bart de wever is gaan mensen gaan ontmoeten om een oplossing te zoeken voor het transport in antwerpen haven. Skyway stringtransport, inside information ;-)
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    De zaak is inderdaad rustig. Amper twee weken geleden heeft Poetin nog gedreigd met WO3 en werd naast tientallen anderen ook een Belgische diplomaat uitgewezen. Trump is een handelsoorlog begonnen en blijft de economische sancties tegen Rusland maar uitbreiden. Verder is alles (voorlopig) wel rustig.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Termont vergeten Jef Lois dat waren pas snoepreisjes met het belastinggeld van al de Gentenaren.Met zijn vriend Jeroen Piqueur ben nooit in Monaco geweest nooit op zijn boot geweest.En dat was niet om bedrijven binnen te halen zoals De Wever doet.Dat was om te graaaaaaien.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Bart heeft dat goed gezien;Wanneer de Russen komen kunnen ze hun schepen hier in de haven van Antwerpen parkeren,lol.De georganiseerde prostitutie hier zal er ook goed bij 'varen' dan....
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Bart de Wever. Proficiat prachtige dans met prachtige vrouw ! Ne kanjer van ne Burgermeester hebben wij toch !!! Leve Antwerpen. !!!