Alfie Evans
Volledig scherm
Alfie Evans © rv

Ouders van doodzieke Alfie (2) met verstomming geslagen: zoontje ademt zelfstandig nadat artsen machines definitief stopzetten

BuitenlandHet doodzieke Britse jongetje Alfie Evans ademt zonder hulp van buitenaf, zo heeft zijn vader vandaag aan het Britse persbureau Press Association gezegd.

7 reacties

  • Piotr Pawel

    6 jaar geleden
    Alfie was geboren als gezond baby in 100 % !! Ze weten niet wat voor ziekte heeft hij, waarom mag dan het kindje second opinion niet krijgen en behandeld worden door andere artsen in een ander ziekenhuis?? !!
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    De ouders zijn in dit geval net diegenen die niet objectief kunnen oordelen. Juiste uitspraak van de rechter. Deze toestanden hadden al lang gepasseerd moeten zijn.
  • Geert Vermeiren

    6 jaar geleden
    Het beslissingsrecht moet liggen bij de ouders en niet bij de artsen of het gerecht Wij zijn als jonge ouders 37jaar geleden, zelf 2 kindjes verloren door een hardnekkige stommiteit van een arts die dreigde met het gerecht omdat wij zijn foutieve behandeling wilden stoppen.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Ik vind het persoonlijk ook zinloos om dit kind verder in leven te houden. Maar hoe kan een rechter, die geen arts is, daarover beslissen met kennis van zaken? Dat zijn juristen, geen artsen of professoren.
  • Charles Petitjean

    6 jaar geleden
    Dit bewijst nogmaals dat justitie volledig wereldvreemd is. Dus niet alleen bij ons.