© VIER

Karen Damen: "Gert Verhulst zal naar mijn volgende huwelijk komen"

Neen, bijna een week later is Karen Damen nog niet uitgepraat over haar droomhuwelijk op Ibiza. Maar ok, dat kan ook aan Glammertime liggen. In het showbizzprorgramma van Vier moest de voormalige K3-ster enkele prangende vragen beantwoorden.

jva

Karen had haar gasten iets te laat op de hoogte gebracht, zo leren wij. "De dresscode? Op Ibiza is het de gewoonte dat iedereen in het wit naar een trouwfeest komt, maar ik had sommige gasten te laat ingelicht en die hadden al een andere outfit gekozen."

Gert Verhulst was niet overgevlogen naar het Spaanse eiland, maar ook dat lag aan de bruid zelf. "Ik heb hem wel gevraagd, maar weer te laat. Hij kon niet, maar hij beloofde dat hij wél naar mijn volgende huwelijk zal komen", lacht Karen.

Maar de belangrijkste man voor Karen was er gelukkig wel: haar Anthony. Toen ze aan de arm van haar vader, op de tonen van James Last, naar het altaar liep en haar toekomstige voor de eerste keer in zijn trouwkostuum zag staan, moest ze een eerste traantje wegpinken. "Godnondedju, toch ne knappe vent", dacht Karen toen bij zichzelf.

En komt er nu een tweede liefdeskindje nu de band "voor eeuwig en één dag" is bezegeld? "Bel eens naar de gazetten, die zijn toch altijd eerder op de hoogte dan wijzelf", klinkt het gevat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER