Zijn ploegmaats blij na een nieuwe goal van Moukoko.
Volledig scherm
Zijn ploegmaats blij na een nieuwe goal van Moukoko. © Getty Images

Dé tienersensatie op de Europese velden: 13-jarige Moukoko zit aan 35 goals in 21 matchen... bij de U17

Zijn vader weigert hem een wonderkind te noemen, maar de statistieken die de in Kameroen geboren Duitser Youssoufa Moukoko kan voorleggen, zijn wel heel straf. Bij Borussia Dortmund wrijven ze zich in de handen.

11 reacties

  • jurgen hens

    6 jaar geleden
    Ik weet niet of botscan altijd een leeftijd juist kan schatten. Volgens scan is mijn zoon 5 hij is 9 jaar. Kan volgens mij ook andersom.
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    @ Erwin Van Roy, fastfood zoveel mogelijk vermijden zou ik zeggen.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Als ze maar kunnen sjoemelen en geld verdienen! Maar ja, als je uw kind na 5 jaar laat inschrijven ginder achter is het gemakkelijk! Alleen als ze op pensioen kunnen gaan dan zeggen ze dat ze feitelijk 10 jaar ouder zijn! Zelf meegemaakt op werk!
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Iedereen neemt zen twijfels wat ikzelf schandalig vind. Als zen vader in eer en geweten zegt dat zen zoon op dief af geboren is en dat staat zo op papier moet je dat aanvaarden. Mijn zoon is 10 jaar en moet kleren dragen voor 15 jarige al de rest is te klein. Ben ik dan ook 4 jaar te laat in Leuven men kind gaan in schrijven.
  • Ilse lismo

    6 jaar geleden
    Is waarschijnlijk ook gewoon een u17! Ttz, ik hoop het voor hem...want anders zal hij op zijn 25ste eruit zien als een veteraan! Zielig die mensen!!!