© Jan Van der Perre

Donutzaak van Kamal Kharmach komt naar Mechelen

Comedian en tv-figuur Kamal Kharmach opent binnenkort een vestiging van Donuttello in het centrum van Mechelen. Binnen dit en een tweetal maanden moet de donutzaak de deuren openen. Donuttello heeft al filialen in Antwerpen, Beveren en Sint-Niklaas.

Kamal Kharmach (27) is vooral bekend als komiek en televisiefiguur. Zo schittert hij momenteel in ‘Boxing Stars’ op vtm. Maar twee jaar geleden opende hij in Antwerpen ook de allereerste vestiging van Donuttello, een winkel met verschillende soorten donuts. Het concept werd zo’n groot succes dat Donuttello al snel uitbreidde naar Beveren en Sint-Niklaas. En binnenkort is ook de Dijlestad aan de beurt.

“Mechelen is een enorm leuke en coole stad”, zegt Kharmach. “Je voelt dat het een stad is die leeft en waar veel jonge gezinnen komen wonen. Daar willen we met Donuttello graag bij zijn en er ook deel van uitmaken.”

Waar de donutketen zich zal vestigen is nog niet duidelijk. “Maar het zal hoe dan ook in het stadscentrum zijn”, klinkt het. “We zijn aan het onderhandelen met de eigenaars van drie panden op de Bruul, de IJzerenleen en de Onze-Lieve-Vrouwestraat. We hopen dat er snel schot in de zaak komt. Nog voor het einde van de examens willen we de zaak openen. Dat is dus binnen dit en twee maanden.”

Op Facebook kondigt Donuttello aan dat er elke dag minstens twintig verschillende soorten donuts beschikbaar zullen zijn, zowel met als zonder speciale vulling. Je zal er ook terecht kunnen voor take-away koffie.

SVDS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER