AFP
Volledig scherm
© AFP

Dreigende taal Trump: "Als Iran ons bedreigt, zal het prijs betalen die weinige andere landen ooit betaald hebben"

BuitenlandIran zal te maken krijgen met "nog grotere problemen dan ze ooit gekend hebben", als het zijn kernprogramma weer opstart. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd tijdens een persconferentie met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron. Trump noemde het akkoord dat China, Duitsland Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland en de Verenigde Staten met Iran sloten over een stopzetting van het nucleaire programma opnieuw "een ramp".

11 reacties

  • Valentino Fabionara

    6 jaar geleden
    Johan debue: groot gelijk, israel heeft een geheim agenda waaronder een militaire aanval op Iran. En Janna Boonstra: Israel is altijd onruststoker geweest en bedreigd iran regelmatig en valt altijd op iraanse doelen in het buitenland waaronder Syrie, libanon enz...wanneer heeft Iran al iemand aangevallen? Buiten bedreigingen aan Israel omdat het zich bedreigd voelt door Israel zelf en de Vs.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Tegen welk land heeft Trump dit nog eens gezegd? Morgen draait hij toch weer terug. Zo is Trump nu eenmaal. Vandaag heet blazen morgen koud. En als het te gevaarlijk wordt begint hij te slijmen zoals met Noord Korea.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Eerst nog wat blaffen mr. de president en binnenkort mag je misschien ook wel op de thee bij ayatollah Ali Khamenei. Wie heeft nu nog bang van comical Donald?
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Iran een grotere bedreiging dan Israel? Janna boonstra je heb zeker Der Yassin niet herdacht? Nog steeds gaan ze verder met illegaal bezetten van land zoals de Golan. Met bombarderen van landen als Syrië en Yemen, schenden van luchtruim enz.. omdat ze zich "bedreigd" voelen
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    En Dirk Van Dessel, Israel laat geen controle toe van haar kernwapens.