CEO van Apple, Tim Cook.
Volledig scherm
CEO van Apple, Tim Cook. © AP

Apple verliest 64 miljard in waarde door "totale paniek" over iPhoneverkoop

Apple stond gisteren na drie handelssessies gecumuleerd 7,1 procent lager genoteerd. De techgigant verloor zo 63,9 miljard dollar aan beurswaarde. Wall Street verkeert in "volle paniekmodus" over de slinkende vraag naar de iPhone, luidt de verklaring.

118 reacties

  • Patrick Coulier

    6 jaar geleden
    Ach de zoveelste fake-news aanval tegen Apple. De officiele cijfers bewijzen telkens weer het tegendeel en nooit komt er een rechtzetting. Succes roept veel afgunst op duidelijk. Apple lacht weer het laatst...!
  • bert paulussen

    6 jaar geleden
    Ik lees hieronder: "Apple steekt qua techniek en gebruiksgemak met kop en schouders boven de rest uit." Wel, ik heb beide "families": het iOS van Apple en Android van Samsung. Ik kan dus perfect vergelijken. En ja, hoor, qua prijs/kwaliteit zijn de Androidtoestellen veeeeeeeeeeel beter dan die van Apple.
  • Luc Veys

    6 jaar geleden
    Geen besef zekers,800€ of méér , Dit gééf ik nooit uit ..voor zoiets..hoe zot
  • Luc Veys

    6 jaar geleden
    Geen besef zekers,800€ of méér , Dit gééf ik nooit uit ..voor zoiets..hoe zot
  • Dimitri Hubeau

    6 jaar geleden
    Eindelijk heeft de hype van een veel te duur product zijn top bereikt en beginnen de mensen hun gezond verstand te gebruiken. Er is zo veel alternatieve keuze en je kan voor dezelfde prijs 2 android toestellen kopen met minstens even goede prestaties.