AFP
Volledig scherm
© AFP

Duitsland belooft 1 miljard euro vrij te maken voor Syrische bevolking

Duitsland gaat 1 miljard euro uittrekken om de Syrische burgers en de vluchtelingen in de buurlanden van Syrië te helpen. Dat heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, beloofd bij zijn aankomst op de internationale Syriëconferentie in Brussel.

19 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    20 miljoen Duitsers gaan werken voor 900 euro de maand lol
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Een heel goed initiatief. Eindelijk heeft Europa begrepen dat het veel beter en goedkoper is om die vluchtelingen in hun regio op te vangen. Libanon, kleiner dan Vlaanderen, vangt 2 miljoen vluchtelingen op (1 per 4 inwoners). Evenveel dus dan de hele EU (1 per 1000 inwoners) die 430 keer groter is en oneindig veel rijker. Amper 1/10 van alle Syrische vluchtelingen komt naar Europa. De grote volksverhuizing is eerder naar Libanon, Jordanië en Turkije dan naar Europa.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Meer dan normaal, Merkel zorgde voor de grootste volksverhuizing van de geschiedenis, laat ze er nu ook maar voor betalen in hun thuisland. Ik zal mijn geld wel zelf spenderen, ipv criminaliteit te sponsoren.
  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Betalen voor F16 missies in regio Syrie. Betalen aan Turkije voor vluchtingen daar te houden. Betalen voor syrische burgerbevolking in syrie. Betalen voor syrische immigranten. Terwijl saudi arabia en iran lachend toekijken. Terwijl europese kinderen te kort komen.
  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    en de belastingbetaler mag hiervoor weer opdraaien ...