© Caroline Biss

Dit is nù al de meest gespotte kleur voor de zomer

Of het nu om schoenen, handtassen, zonnebrillen of oorbellen gaat: modemeisjes dragen maar één kleur en dat is wit. Deze keer geen boho-crèmekleuren of afgezwakt beige. Wél kuis en genadeloos ziekenhuiswit. Het oogt een stuk volwassener dan de meeste pasteltinten en past eigenlijk overal bij. Zolang je maar de juiste snits, stoffen en eyecatchers uitkiest.

cityfashion

Wit op wit

Combineer ‘kraakwit’ met vanillewit, bijvoorbeeld in de vorm van een hemd op een linnen broek. Als de kleuren niet identiek zijn, mogen de stoffen gerust hetzelfde zijn. Draag je liever een volledig hagelwitte outfit? Mix dan nooit jeans op jeans, katoen op katoen of linnen op linnen. Ga in dit geval bijvoorbeeld voor een oversized linnen hemd op witte skinny jeans.

Hagelwitte laarsjes

De f*ck me botjess mogen weer hélemaal, al gelden er wel 3 stijlregels:

1. Less is more. Draag je witte botjes? Houd de rest van je outfit dan neutraal en simpel. Een monochrome look werkt het best, maar durf gerust experimenteren met de snit. Een maxi-jurk in neutrale kleur mag gerust ruffles hebben, zolang je botjes maar de eyecatcher blijven.

2. Voor een moderne streetstyle twist, zijn witte botjes met hak leuk onder een korter afgesneden jeans, elegante kokerrok of klassieke pantalon.

3. Is dit voor jou te braafjes? Ga gerust voor een mini-jurk maar zorg er dan wel dat je weg blijft van diepe decolletés en open schouders. Ga voor een kleedje met lange mouwen en romantische volants. Zo blijft je edgy look toch ook nog een beetje braaf.

Witte accessoires

Lelijke zonnebrillen zijn een feit. De Bella Hadids en Beyoncés onder ons lopen rond met futuristische tiny glasses en John Lennon geïnspireerde piepers. Als je dan toch wil opvallen met je bril, ga dan voor eentje met een witte rand. Hetzelfde geldt voor oorbellen (die opnieuw groot mogen dit seizoen) maar ook tassen, rugzakken of waarom geen witte hoed?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer