© Isopix

Deze details zijn je misschien ontgaan op de eerste babyfoto’s van Kate en William

Maandagavond kwamen prins William en Kate Middleton met hun kersverse baby naar buiten. En hoewel alle ogen op het jongetje waren gericht, speelde er zich nog iets anders af op de foto’s. Kate en William toonden meer affectie dan ooit tevoren…

vwh

Toen het koninklijke koppel de Lindo Wing in het St. Mary’s ziekenhuis verliet, droeg Kate haar zoon in haar armen. Prins William stond dicht tegen haar aan. Maar wie goed naar de persfoto’s keek, zag iets bijzonders in de reflectie van het raam achter hen. De prins had zijn arm helemaal rond Kate haar middel geslagen.

© Isopix

Dat is heel speciaal omdat de twee erom bekendstaan dat ze heel zelden affectie tonen in het openbaar, zeker in vergelijking met prins Harry en Meghan Markle die royale regeltjes aan hun laars lappen en hand in hand over straat lopen. Ook Kate en William waagden zich maandag aan dat laatste. Ze liepen samen naar hun auto met baby nummer drie. William hield de draagmand in de ene hand, met de andere hield hij dat van zijn vrouw vast.

Nog een weetje voor de fans van het Britse koningshuis: Kate’s rode jurk van Jenny Packham werd niet zomaar gekozen. Het was een eerbetoon aan wijlen prinses Diana. Zij toonde prins Harry in 1984 aan de wereld in een rode jurk met wit kraagje. Het was niet de eerste keer dat hertogin een ode bracht aan de prinses. Bij de geboorte van prins George droeg ze een jeansblauwe jurk met stippen, een hedendaagse versie van de blauwe stippeljurk van Diana die prins William voorstelde in 1982. De knipogen naar vroeger worden nu volop geanalyseerd door fans en de media. Zou Kate Middleton hiermee aangeven dat hun gezin compleet is? Of was het aanvankelijk altijd het plan om bij de geboorte van haar zoontjes te verwijzen naar vroeger?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer