© rr

Schimmelvorming leidt tot verhuis gemeentelijke diensten

Door aanhoudende schimmelvorming verhuizen de gemeentelijke diensten in het gemeentehuis in de Bisschopslaan in Beerse naar de eerste verdieping.

bvdl

Enkele jaren geleden sloot de gemeente al enkele lokalen op het gelijkvloers na advies van de arbeidsgeneesheer door schimmelproblemen. “Na recente metingen en gezondheidsproblemen van het personeel is beslist om ook de resterende lokalen op het gelijkvloers te sluiten”, luidt het bij de gemeente Beerse. “De diensten Onthaal, Burgerzaken, Omgeving, Initiatief Buitenschoolse Opvang en de dienst Wonen Stadsregio Turnhout zijn vanaf eind april op de eerste verdieping van het gemeentehuis terug te vinden.”

De diensten Financiën, ICT en Aankoop zijn tijdelijk in het Sociaal Huis in de Gasthuisstraat in Beerse ondergebracht. Documenten voor de dienst Financiën kunnen nog wel op het onthaal van het gemeentehuis worden afgegeven.

Op langere termijn verhuizen alle diensten van het gemeentehuis en andere locaties naar het nieuwe dienstverleningscentrum (NDC) dat verschijnt in het park Tempelhof.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER