Cristina Cifuentes.
Volledig scherm
Cristina Cifuentes. © EPA

'Troonopvolgster' Spaanse premier Rajoy stapt op na gênante video winkeldiefstal

In Spanje heeft Cristina Cifuentes, minister-president van de regio Madrid en een van de grootste vertrouwelingen van premier Mariono Rajoy, haar ontslag aangekondigd. Ze was in opspraak geraakt door een video waarin is te zien dat ze een crème steelt in een supermarkt. Cifuentes lag ook al weken onder vuur na berichten dat ze haar mastertitel had vervalst.

5 reacties

  • guido taens

    6 jaar geleden
    Rajoy's keuze, gekozen parlementsleden van Catalonië het gevang in ,zonder iets mispeuterd te hebben,zijn eigen opvolgster treed zelf af voor de schande voor winkeldiefstal en NU?Dat word daar echt een ziekelijk boeltje,nu eerst Felipe en rajoy aftreden voor valselijk betichting van coupe pleging in Catalonië.
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    hoe kan men haar dit kwalijk nemen? Ze moet toch ergens kunnen "oefenen" vooraleer aan het GROTE werk te beginnen
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Vooral dat 'vervalsen' van hun (master) diploma's spreekt hier boekdelen... Ik denk zo ineens aan de Belgische politici die hun 'diploma's' zijn gaan halen in het 'buitenland', en er hier de grote jan mee komen uithangen, bijvoorbeeld als 'professor'.
  • jan wuyts

    6 jaar geleden
    Diefstal en schriftvervalsing !!! Hoe gaat Rajoy zich hier uitpraten moet die ook naar de gevangenis zoals die Catalaanse ministers die veel minder misdaan hebben??!!
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Die is dan al niet beter dan Rajoy zelf.