Lorin Parys en Elke Van den Brandt.
Volledig scherm
Lorin Parys en Elke Van den Brandt. © Belga

"Dient N-VA motie van wantrouwen tegen Vandeurzen in?"

PolitiekDient N-VA een motie van wantrouwen in tegen Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V)? Die vraag stelt de oppositie zich na het actualiteitsdebat in het parlement over het plaatstekort in de jeugdhulp. "U zegt dat alles anders moet, maar heeft wel keer op keer de budgetten mee goedgekeurd", luidde de kritiek van Elke Van den Brandt (Groen) aan het adres van N-VA-lid Lorin Parys.

10 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    nva speelt oppositie tegen zichzelf....eerst mee beslissen en dan tegen hun eigen beslissing protesteren om stemmen te ronselen. Groen moet zwijgen,ze zijn in hetzelfde bedje ziek wat betreft protest tegen eerdere beslissingen in vorige regeringen!!!De pot verwijt de ketel,wie gelooft al die hypocriete,politieke leugenaars nog?
  • Sherly Hemelsoen

    6 jaar geleden
    Nva is bezig dit land volledig kapot te maken, dat ze maar doen...de meesten weten geeneens waarover ze praten want dit is helemaal geen wens of verdachtmaking maar de bittere ernst. Nu ja las je weet waar Nva werkelijk voor staat, beschamend gewoon.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    De NV-A zou beter een motie van wantrouwen tegen zichzelf vragen,spijtig genoeg kan dat niet.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De oppositiepartijen SPA en VRT nemen hun wensen voor werkelijkheid.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Hij heeft al veel beloofd, hij heeft al veel centen gekregen en hij heeft nog niets verwezenlijkt. Niet in de ouderenzorg, niet in de gehandicaptenzorg en niet in de jeugdzorg. Nergens dus. En de wachtlijsten zijn er nog altijd.