HLN
Volledig scherm
© HLN

Opnieuw: wegpiraat omzeilt file via fietsbrug

De bewoners rond de spiksplinternieuwe fietsbrug tussen Merksem en Antwerpen hebben vandaag opnieuw vastgesteld hoe een chauffeur zich van rijbaan 'vergiste'. 

16 reacties

  • Marc Decoutere

    6 jaar geleden
    Wij wonen in deze wijk. Dit is om files te vermijden en proberen deze via onze wijk te voorkomen.Fietsers rijden niet vd brug maar racen er van af los de Campiniastraat in, Wandelaars worden niet ontzien door wielerterroristen. Controles , laat ons niet lachen , misschien 1 combi per dag. Blauwe lijn lacht ons ook vierkant uit ,net zoals de heer Bungeneerts.PS het zijn niet alleen BMW rijders maar ook drugskoeriers met NL nummerplaten om controles te ontlopen.
  • Dirk Saenen

    6 jaar geleden
    tjiens... een bmw. wat een toeval.
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Waarom wegpiraat? Deze autobestuurder kan zich ook gewoon vergist hebben. Zeg nu zelf, dat ziet er toch niet uit als een fietsbrug?
  • censor

    6 jaar geleden
    er zijn met opzet geen paaltjes gezet, omdat BMW rijders overal door mogen, dat is in de prijs inbegrepen ..en ziet iemand pinkers ? ik niet, want dat is een optie voor BMW
  • Eric Freys

    6 jaar geleden
    is niet alleen hier .... op en afrit ter hoogte van UZ Leuven Gasthuisberg moet je eens komen kijken hoeveel er langs daar de file van de autostrade voorbij rijden om later opnieuw met veel risico in te voegen .... controle = nihil