Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Tia (22) bevalt moederziel alleen in hotelkamer met behulp van YouTube-video: “Ik gebruikte schoenveters om navelstreng te verwijderen”

BuitenlandMaandenlang had Tia Freeman uit Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee geen flauw vermoeden dat er al die tijd leven in haar baarmoeder groeide. Het was even schrikken voor de 22-jarige vrouw toen ze het resultaat van de zwangerschapstest zag. Veel geloof hechtte Tia echter niet aan de test. Naast een beetje buikpijn had ze immers geen symptomen waaruit bleek dat ze zwanger zou zijn. Tijdens een reis van de Verenigde Staten naar Duitsland kreeg ze plots hevige buikkrampen. Niet veel later beviel ze helemaal alleen op een hotelkamer… met behulp van het internet.

7 reacties

  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    Ok, het artikel verduidelijkt het verhaal niet echt. Ze is dus blijven overnachten in Turkije om 's anderendaags door te vliegen naar Duitsland. Zelfs in Turkije kan je relatief snel geholpen worden, ook in het Engels. Bevallen en babies zijn redelijk universeel, laat ons niet onnozel doen. Jammer van het luchthavenprobleem maar' t is inderdaad uitzonderlijk dat zoiets gebeurt he.
  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    In Duitsland spreken veel mensen Engels. Precies een verhaal uit de jaren '70 ofzo... Trouwens, heeft ze dan die vriend niet bezocht? Er wordt met geen woord nog over gerept, maar ik ga ervan uit dat ge niet gewoon 1 nacht blijft en dan terug naar de luchthaven trekt. Ook in Duitsland bestaan kledingwinkels, zélfs voor babies. Vreemd verhaal zenne...
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    En in dat hotel kon ze geen hulp vragen ,
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    In de VS is kindjes maken een andere manier van werken, voor een bepaalde demografie.
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Misschien de receptie bellen?