AFP
Volledig scherm
© AFP

Rusland voert "getuigen van in elkaar gedraaide gifgasaanval" in Syrië op

Rusland heeft in de Nederlandse administratieve hoofdstad Den Haag vijftien "getuigen" opgevoerd die moesten duidelijk maken dat er op 7 april in de Syrische stad Douma geen gifgasaanval heeft plaatsgevonden.

14 reacties

  • Tom De Bondt

    6 jaar geleden
    Ik vertrouw Rusland ook niet 100% maar als het Westen nog niet wil luisteren naar hun verhaal in Den Haag probeert het Westen iets te verbergen. Anders handel je niet zo.
  • Maurice Verheyen

    6 jaar geleden
    Niet dat ik de Russen nu zo vertrouw, maar er zijn wel al meer precedenten geweest. Hollywood heeft genoeg specialisten om dit te orchestreren. Belangrijker is zich af te vragen wie er het meeste baat bij heeft dat deze beelden op het scherm komen. Dan kent men snel het antwoord.
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Het lijkt me de normaalste zaak dat USA achter deze gifaanval zit nu dat ook Syrie de olieuitvoer betaald wilt zien met euros, net als Irán en Venezuela. USA wilt vergelding. Dat UK meewerkt aan dat idee ok tot daar het zijn ponden. Maar Frankrijk??? dat is me niet duidelijk. Hopelijk ziet Macron dat Trump de boom die ze samen geplant hebben in zijn tuin al verwijderd heeft!!!
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Het is niet mijn gewoonte maar nu denk ik dat de Russen gelijk hebben.
  • Gilbert De Meyer

    6 jaar geleden
    zou niet beter iedereen naar huis gaan en deze vuile oorlog stoppen, want dat is het ten slotte een oorlog tussen Rusland en Usa die gespeeld word als gevecht tegen IS ten slotte zijn er in ieder land oproerkraaiers, bekijk Spanje dus zal in Sirie ook wel zijn waarom moeten groot machten hun daarmee bemoeien, sterker nog, de twee grootmachten vechten maar sturen de mensen als vluchtelingen naar Europa die mag opdraaien voor een groot deel van de kosten van deze macht vertoning.