BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 69' Goal Leandro Trossard
  • Wesley Moraes Goal 65'

Genk en Club houden mekaar in evenwicht na leuke match, eerste Brugs puntengewin in Genk sinds september 2014

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft leider Club Brugge op 1-1 gehouden. De onderhoudende match brak na de pauze écht open, met goals van Wesley en Trossard. Die laatste trof diep in de tweede helft nog de lat. Club heeft zo minstens tot zondag een voorsprong van acht punten op eerste achtervolger Anderlecht, Genk schiet met het gelijkspel weinig op in de strijd om Europees voetbal.

41 reacties

  • Gaby Vercruysse

    6 jaar geleden
    Club Brugge zie deze talentvolle keeper Andriy Lunin van Ukraiense ploeg Zorya Luhansk .
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Eigenlijk geef je 't toe, beste Dirk, tegen de topploegen is de oogst wel zeer mager. Club verdient uiteraard de titel maar we moeten eerlijk zijn : we pakten na Nieuwjaar tot en met gisteren belachelijk weinig punten, al was het voetbal an sich goed tot uitstekend. Een troost : vorig seizoen was Anderlecht kampioen met verschrikkelijk voetbal en dank zij de een-nulletjes van Teo.
  • Dirk Molin

    6 jaar geleden
    @ Freddie Heremans en toch hebben wij nog altijd 2 punten meer gesprokkeld uit dezelfde wedstrijden dan in de reguliere competitie. Gelukkig wordt de competitie over 40 wedstrijden beslist en verwacht ik nog een mooi einde van deze PO1.
  • Maria Nuytkens

    6 jaar geleden
    En WEER probeerden ze een strafschop te versieren. Gelukkig dat er nog een correcte scheids op het veld stond.
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Ja Die 34 gestolen tittels zullen voor Lans, Thijs en compagnie nog het enige zijn wat hen rest van hun voddeploegje.Leef maar in het verleden,want voor jullie volgende tittel zullen jullie nog lang moeten wachten.