Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lierse overgenomen: David Nakhid reddende engel

LierseDe overname van 1B-club Lierse is gisteravond laat dan toch rond geraakt. Rond 23.30 uur liet Lierse weten dat er een deal met een geïnteresseerde partij werd ondertekend en het is inderdaad de groep rond ex-Waregemspeler David Nakhid die voortaan de plak zal zwaaien op het Lisp. 

22 reacties

  • DIRK SPRANGERS

    6 jaar geleden
    @jan van coillie,ik denk dat er in 2003 veel harder gelachen is door de Lierse supporters !...en met geld gezwaaid... Heb hier zonet nog enkele overschrijvingen van toen vast gehad...eens benieuwd of jij dat gaat doen indien nodig !!!
  • Chris Cools

    6 jaar geleden
    Rudy, wat is dat voor zever man? Lierse is de laatste Belgische club die kampioen heeft kunnen spelen, en heeft vier titels gewonnen in zijn lange bestaan in eerste klasse. Informeer uzelf alvorens uitspraken zoals de uwe te doen, dommerik!
  • Gunther Serneels

    6 jaar geleden
    @ Rudi de bakker,het verschil tussen 1 de klasse en 1b is nu ook niet veel meer buiten de ploegen van play off1
  • jean moerenhout

    6 jaar geleden
    Als je al die jaren zoveel financiële steun krijgt van een investeerder , en toch nog steeds op de rand van het faillissement staat, is er sprake van slecht beheer.
  • Roger Duyssens

    6 jaar geleden
    Lierse is wel overgenomen maar of het gered is zal pas na volgend seizoen blijken. Zijn er voldoende middelen om in 1B te blijven, dat moet het B.A.S.S. beslissen. Een stap terug is geen ramp op zich maar zijn er dan voldoende middelen om volgend jaar terug te keren? In feit is er niets meer concreet dan dat het faillissement is voorkomen.