© © RVD - Erwin Olaf

Koning Willem-Alexander verrast met glamoureuze gezinsfoto

De Nederlandse koning Willem-Alexander zit vijf jaar op de troon en dat wordt gevierd met een aantal frisse staatsiefoto's. De foto’s zijn gemaakt door Erwin Olaf in het Koninklijk Paleis van Amsterdam, en vooral op de gezinsfoto wordt heel positief gereageerd.

elvh

Ter gelegenheid van het vijfjarig koningschap van Koning Willem-Alexander zijn er nieuwe officiële staatsiefoto’s vrijgegeven. De portretten zijn gemaakt in maart 2018 door Erwin Olaf in het Koninklijk Paleis Amsterdam. In tegenstelling tot de ingetogen en klassieke portretten van de koning en koningin Máxima, is het nieuwe gezinsportret heel los en bijna glamoureus.

Op de foto zien we koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters prinses Ariane (11), prinses Alexia (12) en prinses Amalia (14) met een heel ontspannen blik en zwierig haar.

Op de foto lopen de koning en koningin achter hun dochters. Op de groepsfoto zou Amalia een zwarte top dragen van H&M en Alexia een Valentino-blouse van haar moeder. Máxima draagt op de foto een broek en dat gebeurt niet vaak.

Voor haar klassiek staatsieportret koos Máxima voor een japon van de Brabantse designer Jan Taminiau, die is geïnspireerd op de Japanse Zaal in Paleis Huis ten Bosch.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer