© Photo News

Heeft een foutmelding op de koninklijke website de naam van de royal baby verklapt?

Er circuleert opnieuw een hint over de naam van de nieuwe royal baby en heel veel fans zijn ervan overtuigd dat dit de juiste zal zijn. De hertog en de hertogin van Cambridge zullen hun pasgeboren zoontje de naam Albert geven. Dat wordt gespeculeerd aan de hand van de website van het koningshuis.

elvh

Er is nog steeds geen officiële aankondiging van de naam van het pasgeboren prinsje van Kate en William en de fans worden ongeduldig. Er circuleert een nieuwe hint over de naam en dit aan de hand van een foutmelding op de koninklijke website.

Wanneer je www.royal.uk/prince-albert intikt in de adresbalk van je browser, krijg je de melding "You are not authorized to access this page". Je hebt geen toegang tot de pagina dus. Je krijgt dezelfde boodschap wanneer je de namen van broertje prins George (4) en zusje prinses Charlotte (2) intikt. Vul je een andere naam aan, zoals Alexander bijvoorbeeld, dan krijg je "The requested page could not be found". Deze pagina werd niet gevonden. Albert is een naam die al eerder door bookmakers werd getipt. Prins George werd genoemd naar zijn overgrootvader King George VI. Zijn volledige naam is Albert Frederick Arthur George. Deze nieuwe ontdekking komt er na de hint dat het nieuwe prinsje Alexander zou gaan heten. De commotie ontstond na een antwoord op de vraag van Alexander Downer, de hoge vertegenwoordiger van Australië in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens een werkbezoek vroeg de man aan prins William of Alexander geen goede naam zou zijn. "Grappig dat je dat vraagt. Het is een goede naam", zei de royal.

Het blijft intussen wachten op een officiële mededeling. Prins William verklapte eerder al dat zijn zoon “een sterke naam” zou krijgen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer