© VTM

Geweldig nieuws! Opnieuw een ‘Blind Getrouwd’-baby op komst

Een wetenschappelijke match kan de liefde van je leven zijn, dat bewijzen Evelien en Nicolas uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ze houden niet alleen een partner over aan het populaire televisieprogramma. Hun gezinsgeluk kan niet op, want ze verwachten hun allereerste kindje.

mrra

“We kijken enorm uit naar de komst van ons eerste kindje!” laten Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen weten. Anderhalf jaar na hun deelname in ‘Blind Getrouwd’ kunnen zij hun geluk dan ook niet op. “We zijn sinds onze trouwdag steeds dichter naar elkaar toegegroeid en zijn klaar voor de volgende stap. Ouders worden is een enorm avontuur, maar het is iets dat we allebei heel graag willen.”

(De tekst gaat verder onder de aankondiging.)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

‘Blind Getrouwd’, maar voor elkaar gekozen

Hun kindje zal niet de eerste ‘Blind Getrouwd’-baby zijn: ook Stijn en Nuria uit het eerste seizoen deden al aan gezinsuitbreiding. Zij hielden hun zwangerschap geheim en bevielen op 6 maart van hun eerste kindje: Victor. Ook deelneemster Daisy uit het eerste seizoen zette een week later een dochtertje op de wereld, maar niet met haar wetenschappelijke match Geert. In plaats daarvan verwelkomde ze Vica, haar dochtertje met de cameraman van het programma, Philippe.

Veerle en Nick uit seizoen 2 gaven ook al aan dat ze overwegen om samen een gezin te stichten. Uit het net afgelopen derde seizoen bleven er drie koppels gelukkig bij elkaar: Tim en Esther, Toon en Frie, Lieve en Aljosja.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER