Nadat iedereen met iedereen in bed dook: zo blikken de ‘Temptation Island’-deelnemers terug op het seizoen

“Ik neem hen niets kwalijk”, klinkt het tijdens Gert Late Night, wanneer de kandidaten van ‘Temptation Island’ terugblikken op het afgelopen seizoen. Maar het ziet er toch een beetje vreemd uit, nu blijkt dat iedereen zowat met iedereen in de koffer dook...

mrra

LEES OOK. En dan gooit Deborah de ring van Tim in het vuur: over en uit in ‘Temptation Island’

Probeer even te volgen: Kevin en Megan waren kwaad op elkaar, omdat Kevin haar al vijf keer had bedrogen. En dus viel ze in de armen van Joshua, die haar (of was het andersom?) wist te verleiden. Omdat Kevin besefte dat hun relatie daarmee de doodsteek kreeg, liet hij zich gaan bij verleidster Chloë. Die uiteindelijk samen met Joshua op de allerlaatste avond in het resort tijdens het afscheidsfeestje in bed dook. Om dan uiteindelijk toch terug samen te zijn met Kevin. En Megan? Die is samen met de beste vriend van Joshua. Juist, ja.

Ingewikkeld, op zijn zachtst gezegd. Maar op de zetel bij James Cooke “pakken ze het volwassen aan”, al levert dat wel wat gegiechel op in het publiek. Alleen bij Deborah is het bittere ernst. Want zij en Tim komen niet meer samen op televisie, tenminste als het aan Deborah ligt. “Ik moet hem gewoon echt niet meer zien”, klinkt het.

LEES OOK. Zo verging het Tim en verleidster Cherish na ‘Temptation Island’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer