Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanhaezebrouck: "Harbaoui? Sorry jongens, maar dat is wel play-off 2 hé"

Jupiler LeagueRSCA zkt. spits, nu Lukasz Teodorczyk geschorst is. En zeggen dat Hamdi Harbaoui en Robert Beric aan de lopende band scoren. Hein Vanhaezebrouck zuchtte eens: "Ik was een aanvaller beloofd."

15 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Hein, in PO2 goals scoren is kinderspel tegen ploegen die met testers en jongeren aan de aftrap komen, om van de doelmannen nog te zwijgen!
  • patricia JACOBS

    6 jaar geleden
    Harbaoui is een van de beste spitsen in eerste klasse heeft 17goals gemaakt en dat is gene goeie voor Anderlecht ,Heintje doet dan verder met de Theo dat is een echte spits dat zie je aan het aantal goals dit noem ik is een belachelijke trainer speel momenteel maar is tegen Waregem is zien waar Anderlecht eindigt
  • Eric Marysse

    6 jaar geleden
    Arrogantie ten top Hein. Hopelijk zal RSCA nog moeten barreren voor Europees tegen SVZW... De wraak van SV.. zal zoet zijn...
  • Patrick Brusseel

    6 jaar geleden
    Hein heeft deels gelijk. Hij vergeet wel dat Harbaoui in de 6 matchen die hij voor ZW mocht spelen in de gewone competitie (was 3 matchen geschorst) hij ook 6 keer scoorde en dat was geen PO2.
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Wel sorry he maar ik denk als Waregem tegen het Anderlecht van vandaag moest spelen ze lelijk op hunnen donder zouden krijgen en dat Harboui er hun minstens een om de oren zou draaien !!!!