KOS
Volledig scherm
© KOS

Economie groeit, maar trager dan vorig kwartaal

14 reacties

  • Max Maximus

    6 jaar geleden
    De logica zelf.De centrale banken hebben hun interest opgetrokken.Dat wil ook zeggen dat vadertje staat meer interest moet afbetalen en gaat dus ok minder over hebben op het einde van de maand.De centrale banken moeten hun interest verhogen en dat zal de.druk op landen met een hoge schuldenlast verhogen.Zo simpel is dat.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Onder de 2% groei is eigenlijk achteruitgang. De bevolking groeit immers ook en er blijft een rentelast. En onder de 3% geraakt het probleem van de staatsschuld nooit opgelost.
  • Peter Lievens

    6 jaar geleden
    Hoe lang gaat de hatdwerkende Vlaming deze lage groei nog blijven pikken.
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Daar is al een aanleiding om terug in onze zakken te zitten na de verkiezingen, ge voelt het zo al aankomen, de NVA-doctrine zegt immers dat hoe minder koopkracht je je bevolking geeft hoe beter je economie gaat draaien. Dus veel geluk met jullie economische benadering maar reken bijgevolg maar niet teveel op ons geld, ofwel hebben we er geen meer of willen we het zelfs niet meer uitgeven. We hebben ons "aangepast".
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    We weten ondertussen dat we nu ook moeten gaan sparen voor de steeds duurdere brandstof, een stijgende waterfactuur, het zelf betalen van het doktersbezoek en de kilometerheffing.