VIDEO: Kruip jij soms dronken achter het stuur? Bekijk dan zeker deze beelden eens

DashcamKruip jij wel eens dronken achter het stuur? Dan moet je deze beelden zeker bekijken. Ze tonen hoe een dronken autorit eruitziet en hoe je de gevaren totaal verkeerd inschat als je onder invloed bent.

43 reacties

  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Nooit, drink geen druppel als ik moet rijden. Politie zou auto's in beslag moeten nemen bij drank op, gewoon afpakken, ongeacht de eigenaar. Keihard tegen optreden.
  • Lucie Barbe

    6 jaar geleden
    Lodewijk blijf jij alleen maar in Thailand rondrijden, daar,, geeft het toch niet ,,
  • Seppe Jacques

    6 jaar geleden
    Amai!! Dit is toch niet normaal ! Dat is toch het perfecte bewijs waarom het zo gevaarlijk is om dronken achter stuur te zitten. Jammer dat ze gevonden is door de politie als ze al tegen de auto was gereden. En niet tijdens het rijden. En alle geluk dat er geen gewonden zijn. Want zo gebeuren er teveel ongevallen terwijl het slachtoffer onschuldig is. Ik ben zelf 17 dit kan niet door de beugel !! Hopelijk heeft ze haar lesje geleerd.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Op enkele decenia tijd zakte de limiet van het verboden pro-mille alcohol gehalte van 1.5 over 0.8 tot amper 0.5. Elke redelijke mens beseft dat beschonken rijden gevaarlijk is. Maar het tart de logica dat men nu (0.5) 3 keer rapper beschonken zou zijn dan toen (1.5), dat is een politiek-correct ontaarde aberratie die enkel strekt om de HORECA te nekken.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    Joost Tack deze rijd niet echt traag ze rijd serieus door