ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Iran dreigt nucleair akkoord te verlaten als er geen economische voordelen komen

Iran dreigt ermee het nucleair akkoord met de westerse grootmachten te verlaten indien het geen economische voordelen voor het land met zich meebrengt. Dat heeft een topman van het ministerie van Buitenlandse Zaken gemeld aan persagentschap ISNA.

13 reacties

  • walter vermeulen

    6 jaar geleden
    iran turkije syrie zijn grote problemen voor de vrede
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Valentino Fabionara- je vergeet dat Israël nooit een kernmacht als buur zal toelaten, alhoewel het zelf een kernmogendheid is . Zeker als deze buur zegt Israël te willen vernietigen. Joden doen alles wat in hun macht ligt om hun bestaan veilig te stellen. Als ze zich bedreigt voelen zullen ze altijd gepast ageren.
  • Valentino Fabionara

    6 jaar geleden
    Wel Lisette..als de hel daar losbarst en de eu veel vluchtelingen mogen verwachten, dan mag je één keer raden wie dat heeft veroorzaakt ? Het westen en trump !!
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Iran past als laatste in het rijtje waar het regime zal moeten verdwijnen, om niet hetzelfde lot van de buurlanden te moeten ondergaan. De Saudies zullen maar al te graag veel duiten in het zakje willen doen om de Ayatollahs weg te werken. Als eenmaal er de hel losbarst mag de eu opnieuw veel vluchtelingen verwachten.
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Als USA uit het akkoord stapt wat een zeer domme zet zou zijn, zal Irán zich verenigen met Turkije en met Syrie, en dan staat WOIII aan de deur. Rusland zal slechts de wapens leveren.