De man was onder meer aan de slag in rusthuis La Méridienne in Meux (Namen).
Volledig scherm
De man was onder meer aan de slag in rusthuis La Méridienne in Meux (Namen). © Google Maps

21 verdachte overlijdens: parket denkt dat verpleger zijn patiënten vergiftigde

BinnenlandHet parket van Namen voert een onderzoek naar een verpleger uit Namen. Hij wordt ervan verdacht meer dan 20 van zijn patiënten vergiftigd te hebben. Dat gebeurde zowel bij privépatiënten als in het rusthuis waar hij werkte in Meux (La Bruyère).

22 reacties

  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    De "vermoedens" van het parket worden veelal niet gehinderd door enige feitenkennis.
  • Jan Vanachter

    6 jaar geleden
    Zowel bij mijn schoonmoeder als enkele jaren later bij mijn schoonvader had iedereen, ook zijzelf, gewillen dat er iets of iemand was die het enorme lijden had kunnen beeindigen. Die mensen hebben een verschrikkelijk einde gekend. Een dier zou men uit dat lijden verlost hebben of het zou dierenmishandeling geweest zijn.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Nancy Govaerts ,zijn er nog niet genoeg camera's geplaatst ,straks is het hier nog erger dan in de meeste communistisch bestuurde (?) landen .Laat het Parket nu maar eerst haar werk doen en dan zullen we de uitkomst vernemen via Het Laatste Nieuws .
  • Kamal Bandan

    6 jaar geleden
    Man man wat scheelt er toch met jullie. Zieke mensen zelfs in een rustoord ben je nimeer veilig. Waarschijnlijk kickte die daar op
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    inderdaad mogelijks onschuldig Anders als zijn patienten dit gevraagd zouden hebben Dan best een opname nemen van zo'n vragen Er zijn veel mensen die moe zijn en dit wensen Maar zou beter door verwijzen naar juiste ziekenhuis /dokters in stilzwijgen hopelijk niet bij proces want veel familie 's gaan met vragen blijven zitten