Nasa
Volledig scherm
© Nasa

Deze man heeft 'bewijs' voor buitenaards leven op Mars gevonden

BizarIs er buitenaards leven in ons universum? Deze amateurastronoom is alvast overtuigd van wel, én hij meent daarvoor bewijs gevonden te hebben. In een foto van NASA dan nog wel.

142 reacties

  • Jim Fonteyne

    6 jaar geleden
    Op 1 van de maanfotos zie je een letter C op een rots. Ook Aliens?? Of gewoon een studiostuk? Da wagentje op Mars is eigenlijk op IJsland dus....even nadenken...
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Die man heeft nog nooit van erosie gehoord.
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    Die heeft een beetje teveel naar Stargate gekeken...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Stel je nu eens voor dat we toch echt het enige intelligent leven in het heelal zouden zijn. Dan rust op ons de verpletterende verantwoordelijkheid om dat in stand te houden. Iets waar we niet mee overweg kunnen. Dus willen we absoluut ander intelligent leven vinden in de kosmos, of tenminste geloven dat het bestaat.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Jammer dat ik voor al mijn centen niet kan wedden dat er de eerst volgende tien jaar zelfs geen dode cel in het hele universum gevonden zal worden. Ik zou al vier keer gescoord hebben en schatrijk zijn. Met hoogmoed, egoïsme of arrogantie heeft die overtuiging niets te maken, trouwens, hoogmoedig, egoïstisch of arrogant tegenover wie of wat?