RV
Volledig scherm
© RV

Turkse fan krijgt jaar stadionverbod, maar bedenkt ingenieuze oplossing voor de eerstvolgende thuiswedstrijd

14 reacties

  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Dat geloof je toch niet? Zo'n kraan huren (en laten plaatsen) kost direct meer dan 1000 euro. En dat voor een wedstrijd in 2de klasse! Ze zal daar al gestaan hebben en hij heeft daar gewoon handig gebruik van gemaakt!
  • Benny Vandervelde

    6 jaar geleden
    Idd de voetbalcel hier in België is een schande en als er eens iets gebeurd dan steken ze het op de gemeente waar het gebeurd is, lokale bevoegdheid zeggen ze dan! Maw bende zeveraars zoals de rest hier in België!
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Haha hoe meer fanatiek kan je zijn voor een ploeg dat niet eens in het eerste klasse speelt. Die verdient het beste supporter ooit award.
  • Bjorn Bonny

    6 jaar geleden
    Hugo, hij is de match aan het volgen buiten het stadion! Is hetzelfde als op cafe kijken naar de match of thuis in zijn zetel. Hij mag de match wel zien, enkel niet in het stadion zijn.
  • Guido Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Dus stadionverbod wil ook zeggen dat je de match niet moogt zien ?, via TV dus ook niet ?, niemand kan beletten dat je het spel ziet vanuit een appartement of vanaf een hoogte werker, toch knap gevonden van die man en als hij eigenaar was van de machine was het nog gratis ook.