Michelle Wolf is vooral bekend van The Daily Show. Afgelopen nacht bracht ze haar monoloog tijdens het jaarlijkse Correspondents' Dinner voor politiek journalisten.
Volledig scherm
Michelle Wolf is vooral bekend van The Daily Show. Afgelopen nacht bracht ze haar monoloog tijdens het jaarlijkse Correspondents' Dinner voor politiek journalisten. © REUTERS

Comédienne geeft vlijmscherpe monoloog over Trump, dochter Ivanka en Witte Huis-woordvoerster (en de Republikeinen kunnen er niet mee lachen)

Gisterenavond heeft in de Amerikaanse hoofdstad Washington het jaarlijkse White House correspondents’ dinner plaatsgevonden. Dat is hét evenement voor politiek journalisten, analisten en politici. President Donald Trump was, net als vorig jaar, niet aanwezig. Maar dat heeft comédienne Michelle Wolf - bekend van The Daily Show - er niet van weerhouden om tijdens haar standup heel wat grappen richting Trump en zijn team te sturen. Niet iedereen kon echter lachen met de vlijmscherpe opmerkingen van Wolf. Voormalig woordvoerder Sean Spicer noemde de monoloog "smerig en bedroevend". 

54 reacties

  • Joey Starr

    2 jaar geleden
    Heel hoogstaand. Doet denken aan het trieste "optreden" van Will Smith tijdens de Oscars. Overigens: Ivanka Trump (cum laude afgestudeerd trouwens...) heeft 100 keer meer stijl dan dit boertige mens. Een triest voorbeeld van hoe diep de VS gezonken is.
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    indien diezelfde dame een republikeinse was dan lagen de republikeinen krom van het lachen met de moppen, en was Trump wel aanwezig. Het hangt er maar vanaf uit welke hoek het mopje komt.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Volledige dialoog gezien op YouTube, is redelijk hard maar wel heel grappig en krijgt veel bijval uit de zaal.
  • Philippe Deckers

    6 jaar geleden
    Trump heeft gelijk dat hij daar wegblijft. Mag een zwarte vrouw zomaar blanken uitmaken? Dat is ook racisme!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Trado's en establishment politici zouden hun ziel verkopen om op en goed blaadje te staan in de media.