© Twitter

Deze foto's bewijzen dat een spray tan heel snel fout kan aflopen

In een mum van tijd heb je na een spray tan een bruin kleurtje, maar blijkbaar kan dat even snel weer fout aflopen, zo bewijst de 17-jarige Amerikaanse Alex Vinklarek. Ze deelde op Twitter enkele foto's van hoe die bij haar de mist in was gegaan en die gingen snel viraal. Eén tip heeft ze alvast in petto: huil nooit nadat je net een spray tan hebt ondergaan.

flb

De Amerikaanse Alex Vinklarek zal haar bezoekje aan het schoonheidssalon vast niet snel vergeten. "Dinsdagavond ging ik naar het salon omdat ik dit weekend een cheerleadingcompitetie had", vertelt ze in een reactie aan Metro. "Ik ben er op de hoogte van wat er gebeurt als er water mee in aanraking komt voor je hebt gedoucht, maar toen ik net de spray tan had gekregen, begon ik in mijn auto naar filmpjes op Twitter te kijken. Er zat een heel hartverwarmende video tussen van een eigenaar die weer met zijn hond wordt herenigd."

Een filmpje dat een gevoelige snaar raakte, want eventjes later stroomden de tranen over haar wangen, met alle gevolgen vandien. "Ik probeerde te stoppen met huilen, maar iedere keer als ik mezelf in de spiegel zag, begon ik nog meer te wenen omdat ik er zo vreselijk uitzag."

Omdat ze uiteindelijk toch wel met de situatie kon lachen, deelde ze de selfies van haar gezicht op Twitter en die gingen in geen tijd viraal en werden al tienduizenden keren geliket.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer