BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jef Vermassen: "Proces Bende van Nijvel binnen drie jaar? Dan volgen er arrestaties binnen het jaar"

Binnen dit en drie jaar komt er een proces over de Bende van Nijvel. Dat zegt minister van Justitie Koen Geens (CD&V) in de studio van VTM NIEUWS. "De mensen die op het dossier zitten, werken daar nu dag en nacht voor." 

171 reacties

  • Bert Vandervaeren

    6 jaar geleden
    Misschien kan het onderzoek overgedragen worden aan Nederlandse universiteit voor criminologie. Er zitten al dertig jaar Belgische speurders op en die vinden niks! :/
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Zou het niet zinvol zijn om de CIA of de FBI in te schakelen ? Want help niet teveel he ! Ge moet blind zijn om die mannen niet kunnen te vatten of corrupt misschien !
  • Ronny Claes

    6 jaar geleden
    Die geens mag het afbollen aub. Nooit meer. Die ketel is nooit verkozen doof het volk maar door Cd&v op die stoel gezet. Zo gaat dat tegenwoordig. Men moet niet eens verkozen zijn om minister te kunnen worden.
  • stephen Lamon

    6 jaar geleden
    kan er nu 1 of meerdere daders of mensen die er van op de hoogte en die nog leven eens niet spreken aub of reconstrueren aub? doe het voor de slachtoffers!
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Kleine bedenking even: misschien is de rijkswacht wel afgeschaft toen omdat men heel goed wist dat deze achter de aanslagen zaten en zo een einde wou maken aan deze groep en zo wou vermijden dat er nog meer van hetzelfde zou gebeuren? Is maar een idee hoor.