.
Volledig scherm
. © rv

'Mad Max' maakt wéér brokken: bloedstollend gevecht tussen Verstappen en ploegmaat eindigt met bikkelharde crash

Formule 1Helemaal niks voor Red Bull in Azerbeidzjan. Een hele wedstrijd liet het team Max Verstappen en Daniel Ricciardo vechten met elkaar voor de vierde plek. Tot Ricciardo met nog elf rondje te rijden op de kont van de Nederlander reed en beide auto’s uit de race knalden. Verstappen deed de deur dicht.

69 reacties

  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Iedereen vergeet dat hij pas 20 jaar is en gretig is als de pest.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    hoogste tijd dat men Max eens voor een GP of 2 gaat schorsen, of moeten er eerst doden vallen?
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    'Mad Max' laat me niet lachen. 'Vercrashen' past veel beter bij hem als bijnaam. Hij is nog erger dan Grosjean was enkele jaren terug.
  • Patrick Vanuytsel

    6 jaar geleden
    ik ben fan van stoffel en max , ik ben gewoon happy dat er eindellijk terug een belg en nederlander in de f1 zitten . alleen ontwortelde Nederlanders en belgen vitten op mekaar , triestig !!!!!
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    Verstappen bezit karrevrachten talent ,alleen moet er eens iemand tegen die gast zn kloten trappen want hij DENKT al dat hij de beste is van de hoop . Vorig jaar was het ook max dit en max dat maar riciardo was hem wel voor in punten en dat telt voor Red bull .Hij gaat redelijk snel wat punten moeten pakken op een goede manier of riciardo is hem weer voor op het eind . Talwent of niet , geen punten pakken levert nooit een WK titel of constructeurstitel op .