Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

VIDEO toont rellen tussen Beerschot-fans en politie: waterkanon en pepperspray ingezet

Het leek gisteren kalm te verlopen na de Antwerpse derby Beerschot-Wilrijk-Antwerp, maar op het moment dat de Antwerpbussen vertrokken, doken er honderden amokmakers van Beerschot op. 29 personen zijn bestuurlijk aangehouden. Er vielen ook een aantal lichtgewonden, onder wie een agent, en een politievoertuig liep schade op.

122 reacties

  • Andre Wouters

    6 jaar geleden
    Als ik de foto's zie " voetbal is een echt feest" proficiat!!! Mooi voorbeeld voor onze kinderen!!!
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Zij die schade hebben gemaakt betalen ze zijn met 39 geloof ik ! Ieder 2.500 euro voor te beginnen ! En dan later zien we wel !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De reactie van de club in kwestie is oorverdovend. Net zoals van die andere Antwerpse club 2 weken geleden. De centjes zijn binnen, de match is gespeeld en de rest interesseert hen niet. Op naar een volgend rondje vechten. Maar de supporter die echt voor het voetbal en de gezelligheid gaat (als hij al de kans krijgt) is de pieneut. Maar dat blijken de heren bestuurders zich niet aan te trekken. Voetbal een -marginaal- feest.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Wie betaald dat feestje wie betaald die schade dit is allang volkssport nr 1 niet meer dus laat ze alles zelf bekostigen zoals men eist bij élk andere sport of evenement het zal snel gedaan zijn met de vernielingszucht !
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    triest om te zeggen maar de flikken hebben er schrik van ; drie flikken voor één krapuulke en wij da maar betalen , wat een apeland, met de dag erger en erger