Beelden van de ravage na de crash.
Volledig scherm
Beelden van de ravage na de crash. © Kristof Pieters

Spectaculaire crash: mobilhome spat uit elkaar na zwaar ongeval in Stekene

Op de E34 in Stekene gebeurde vanmiddag een bijzonder spectaculair ongeval in de rijrichting van Knokke. 

15 reacties

  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Johan De Troyer ik kan je alleen maar gelijk geven, moest men het gewicht kunnen optrekken en een rijbewijs voor campers en caravans met hoger gewicht zou het misschien veel veiliger zijn, nu kan men maar tot 3500kg gaan al wat er boven is heeft een rijbewijs C nodig die veel geld kost en door velen enkel maar nodig voor hun camper het is verdraait puur om het geld te doen.
  • erik colin

    6 jaar geleden
    Deze mensen zijn ervaren camperaars, het kan dus iedereen overkomen. Gelukkig Kunnen ze al terug naar huis uit het ziekenhuis. Met die veiligheid van de camper valt het al bij al nog mee. Fietsen is heel wat gevaarlijker. Geen kreukelzones en kooi en veel auto’s en vrachtwagens op de baan.
  • Herwig Gysels

    6 jaar geleden
    Ben ook camperbezitter, je moet je rijstijl inderdaad aanpassen. Eens je instapt moet je beseffen dat je remafstand langer word en dat je ook moet rekening houden met zijwind, 100 km/U is een ideale snelheid op autostrades= goed voor je verbruik en veiligheid. de medereizigers zitten wel in een stalen frame de rest van de camper is zoals inderdaad een caravan. de manier van laden is ook belangrijk. ik denk eerder dat dit over een koppel van ik huur ff een camper.
  • censor

    6 jaar geleden
    wat wil je, een carrosserie van geperst karton,
  • erik colin

    6 jaar geleden
    Toch gebeuren er eigenlijk heel weinig ongelukken mee. Met een auto heb je ook weinig te zeggen als je de gracht in gaat of onder een vrachtwagen komt.