BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KAA Gent GNT
1
EINDE
3
Standard STA
  • 43' 62' Goal Rangelo Janga
  • Gojko Cimirot Goal 53'
  • Edmilson Junior Goal 58'
  • Luis Pedro Cavanda Goal 90'+3'

Met een hoofdrol voor de videoref: Standard doet zaakjes in Gent na match die bolstond van commotie

Play-off 1Commotie alom in de Gentse Ghelamco Arena, waar Standard zijn opmars voortzette. De Rouches bogen een 1-0-achterstand na rust om tegen AA Gent (1-3). Het gespreksonderwerp: de videoref. 

25 reacties

  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Beweren dat dit geen penalty is, is bewijzen dat jullie er niks van kennen.
  • Rudy van Hecke

    6 jaar geleden
    schaft de var en de play offs zo vlug mogelijk af niet waar Meneer de witte
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    En het één hersencel clubke hier van Fc Kwek verleden week maar lachen met Club na de 4-4 tegen Standard. En mooi om zien waren ook weer de duizenden lege plaatsen in hun frituurke. Ze krijgen het ocharme één maal per jaar vol en het is tegen Club.
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    De afloop van de "sik" competitie is bepaald door de var en de onkunde van de scheidsrechters. Opnieuw wordt er hier iets nieuw onvakkundig gebruikt, nog 10 jaar oefenen dan afschaffen.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Blijft er nog de gemiste penalty,jeezes zeg op welke manier.En het derde doelpunt.Aloo kwek.
  1. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”
  2. De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    6

    De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die een wel erg ongelukkige rode kaart voor de neus kreeg. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.