BBC Three/The Naked Truth
Volledig scherm
© BBC Three/The Naked Truth

"Die blikken als ze horen dat ik de fitnessinstructrice ben": vijf obese mensen geven zich bloot voor de camera

SchoonheidsideaalJa, ze zijn obees. Maar schaamte voelen om zich voor de camera letterlijk en figuurlijk bloot te geven? Tuurlijk niet, waarom zouden ze ook? In de BBC-documentaire 'The Naked Truth' gunnen vijf uit de kluiten gewassen dames en heren u een eerlijke blik in hun hart. Ze geven antwoord op lastige vragen, hoe het zo ver kunnen komen is bijvoorbeeld. Voor fitnessinstructrice Kat was het liefdesverdriet dat haar de das omdeed, bij dragqueen Corey waren het zijn broers en die ene zus die hem steeds dieper de put induwden. Twijfels tekenen hun bestaan, maar toch voelen ze stuk voor stuk ook de nodige liefde voor hun lichaam. Hieronder vertellen ze -in hun eigen woorden- hun levensverhaal.

90 reacties

  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    Met Kat wil ik gerust daten en al de anderen moeten zeker niet onderdoen voor de scharminkels die ik over straat zie lopen ., integendeel .
  • Carlos Coltrane

    6 jaar geleden
    Hiermee weer een bewijs dat obese niet erfelijk is of dat het genetisch bepaald is. Constant verstoppen achter deze leugens houd men zichzelf voor de gek. Tuurlijk heeft de een meer aanleg dan een ander, maar dat wilt niet zeggen dat je je moet volgooien met ongezond voedsel. Het is net zoals met roken, de een stopt zonder moeite de ander heeft daar meer moeite mee.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Dat zijn die acteurs en actrices uit Little Britain. Door de mand gevallen, jaja, ik had het direct gezien.
  • Milan De Backer

    6 jaar geleden
    Als het hormonaal is zoals velen beweren dan kan je daar wel iets aan doen. Helaas zijn de meeste artsen allergisch aan klooien met hormonen omdat ze er niks van kennen. Zoek een specialist op dat gebied die er wél iets van kent. Vaak is dat hormonaal ook een excuus om er niks aan te moeten doen.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Jean Emare, je hebt volledig gelijk.