REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Britse binnenlandminister Amber Rudd stapt onverwacht op te midden van migratieschandaal

De Britse minister van Buitenlandse Zaken, Amber Rudd, is zondagavond opgestapt na "ongewild het parlement te hebben misleid" over het immigratiebeleid. Haar ontslag werd aanvaard door premier Theresa May. Sajid Javid wordt de nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken. 

16 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Hier wordt over zulke dingen eens meewarig gelachen en de kous is af.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Dat is tenminste nog een greintje politiek fatsoen. Hier liegen ze er op los en blijven dan schaamteloos zitten, zoals Francken en Vandeput.
  • Urbain Schuermans

    6 jaar geleden
    het is duidelijk dat de laatste 10 jaren van slappe koorden er een klimaat van onzekerheden is geschapen door de incapable leiders.wat een contradictie zeg!! enerzijds miljoenen onbekende vreemdelingen overal zomaar binnenlaten,en nadien ze zuiveren van kwaadwillige individu's.En het kost geld,tijd en inspanningen. En de brave burger moet maar ja knikken.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Waarom is een "target" een probleem ? En wat met de "targets (meervoud)" van de migranten zelf ? Sinds wanneer "eist, wenst en wil" een "gast" van zijn gastheer ? Het "invoeren" van toen, kan niet als "absolutie" dienen voor de huidige "overrompeling". Back to basics !
  • Louis Roux

    6 jaar geleden
    Kijk dit is nu echt politiek van de laagste soort. Eerst blunderen,dan zogezegd zijn verantwoordelijkheid nemen,en niet opnemen want die ligt niet,en uiteindelijk de eer aan zichzelf houden. Sommigen vinden dit OK, Ik niet ,dat is laf en onbekwaam en iemand anders opzadelen met de shit. Geef mij dan maar Franken en Vandeput, Die doorstaan de storm,nemen hun verantwoordelijkheid en lossen het probleem op