Facebook
Volledig scherm
© Facebook

"Bedankt om bij me te blijven en me te troosten": Jazz (23) schrijft emotionele brief aan agente die haar leven redde

Buitenland"Bedankt om bij me te blijven en me te troosten. Bedankt dat je mijn leven hebt gered." Een 23-jarige vrouw uit Auckland in Nieuw-Zeeland heeft een aangrijpende brief geschreven aan de agente die haar leven heeft gered tijdens een zelfmoordpoging. Jazz, die toen 19 jaar oud was, spreekt in haar brief over de bewuste avond waarop ze afscheid wilde nemen van het leven. "Ik dacht dat mijn leven echt niets meer waard was", schrijft de twintiger.

5 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    @Gustaf Carpels, jammer genoeg gebeuren in Auckland ook minder leuke zaken naar de politie toe net als dat er in België ook goeie daden gepleegd worden door de politie. Het is echt niet enkel in België dat er zaken mis of verkeerd lopen hoor. Open ogen en oren, gebruik uw Internet ook om uw visie te verbreden, België is maar een notedop groot en daarbuiten gebeuren er nog veel meer en veel ergere dingen.
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Fantastisch! En goed dat deze agente wordt bedankt voor haar schitterende werk!
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    Mooi van die agente. Zo zie je maar hoe een simpel gebaar iemand terug zin geeft om verder te leven.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Prachtig toch wat nog maar eens bewijst dat men politie met respect moet behandelen inplaats van stenen te gooien zoals hier in belgie gebeurt
  • Michel Philippe

    6 jaar geleden
    Aandoenlijk. Wegens al de schurkenstreken die men dagelijks leest, zou men wel beginnen twijfelen aan de mensheid. Het doet deugd om vast te stellen dat er nog goede mensen bestaan.