© © VIER / Tim De Backer

Vakantie van ‘Get Ready’-zanger wordt nachtmerrie: “Ik dacht dat mijn laatste uur geslagen had”

Nog even de batterijen opladen op Jamaica: dat was het doel van Jimmy Samijn (43) van Get Ready! en zijn echtgenoot Davy (41). Ze hadden een heerlijke vakantie samen, tot de terugvlucht. “Het leek wel een rampenfilm”, vertelt de zanger in Dag Allemaal.

nadb

Het koppel was eerder al naar Jamaica op vakantie geweest. Ze hadden het eiland al verkend en nu zouden ze genieten van de rust.

“Maar hoe zalig onze vakantie ook was, ik denk niet dat ik snel zal terugkeren”, zegt Jimmy. “De reden? De terugvlucht was een regelrechte nachtmerrie. Onze vliegmaatschappij had een heel oud toestel gehuurd. Jongens, was me dat een ramp. Zo kwamen we twee keer kort na elkaar in een enorme luchtzak, waarbij het vliegtuig plots tientallen meter naar beneden viel.”

Volgens de zanger was het niet zomaar turbulentie, maar was er echt paniek aan boord. “Iedereen was aan het roepen en tieren”, klinkt het. “Het was echt beangstigend. Ik dacht dat mijn laatste uur geslagen had. Het voelde alsof we in een rampenfilm waren beland.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER